Hvad kan Japansk lifting gøre for dig


Afstresning

Behandlingen er utrolig behagelig og får dig til at slappe helt af, så roen sænker sig. Dette sker blandt andet fordi berøring over tid udløser hormonet Oxytocin som giver en følelse af velvære og lykke.

Pænere ansigtshud
Da behandlingen går ind og øger blodcirkulationen og toner dine ansigtsmuskler, så vil din hud bliver pænere.

Bedre blodcirkulation, større Oxytocin og kollagen produktion
Idet man arbejder med ansigtsmusklerne, så sætter man gang i blodcirkulationen. kollagen og Oxytocin produktionen bliver boostet, hvilket gør man får en skøn friskhed i huden, får noget af hudens spændstighed tilbage og får større produktion af hormonet Oxytocin, som givet stor velvære blandt andet.

Behandlingen går direkte ind og arbejder med dine ansigtsmuskulatur, således at musklerne bliver tonede og strammet op, dette giver mindre linjer.
Spændinger i ansigtet og nogle muskelskader kan der gøres en del ved. Eks: muskelslaphed og ulighed fra blodpropper, ansigtslammelser og skader fra infektioner, kan der rettes noget op på. Spændings hovedpiner, der stammer fra ansigt og kæbeområdet kan gøres bedre.

Velvære
Den afstresning og ro behandlingen giver, oveni følelsen af velvære og lykke fra hormonet Oxytocin, er den perfekte blanding for et godt behandlingsresultat.

----------------------------------

Spirulina ansigtsmaske

Spirulina har så mange unikke og bemærkelsesværdige egenskaber. Det er svært at nævne dem alle. Vi vil her fokusere på de aspekter, der gør spirulina gavnlig for huden.
En af de største fordele med Spirulina til hud er, at den er den rigeste fødekilde af anti-oxidanter. Den indeholder næsten alle kendte anti-oxidanter: C, B1, B5 og B6, mineralerne zink, mangan, kobber, aminosyre methionin, beta-caroten og vitamin E.

En anden særlig ingrediens i Spirulina er en gamma-linolensyre, som kun findes i nogle få frø og frugter. De andre mest kendte kilder er natlysolie (Oenothera) olie og modermælk. Gamma-linolsyre, beskytter integriteten af ​​hudceller og muskler, da det er en vigtig bestanddel ved dannelsen af ​​nye cellemembraner.


Hvordan bruges masken?
Den enkleste metode til at bruge spirulina til hud som en skønhedsbehandling er at lave en maske. Bland halvdelen af spirulinakrukken med vand og rør det til en grødet masse. Masken skal sidde til den er blevet tør, dog max. 20 minutter. Masken fjernes med lunken vand.

Du vil opleve en utrolig glat og blød hud.


Egenskaber:
Tilfører næring til huden
Forebygger for tidlig ældning
Øger og binder hudens fugtighed
Giver energi til huden
Dybderenser porerne
Strammer huden op.

----------------------------

Himalaya Saltsten

Himalayasalt er et meget værdifuld, naturlig krystallinsk salt, der er opstået for 250 millioner år siden gennem afsnøring og udtørring af en del af “urhavet” dannet på en tid i jordens udvikling, hvor livet opstod.

Natur salt fra Himalaya indeholder de samme 84 mineraler og sporestoffer, som forekommer i levende organismer. Rent, naturlig krystalsalt har gennem millioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forefindes i mikroskobiske bestanddele, der let optages af kroppens celler.

Kinesiologer – der arbejder meget med energistrømmen i fødevarer – anfører, at krystalsaltes virkninger hænger sammenmed dette salts særlige svingningsmønster, hvorved energiunderskuddet kan udlignes. Endvidere kan krystalsalt sammen med vand medvirke til udrensning af forskellige affalds- og giftstoffer.

Komplet salt er nødvendig for alle levende organismer for at kunne fungere perfekt. Industrielt fremstillet salt er renset for essentielle mineraler og sporestoffer, således at det kun indeholder natirumchlorid og evt. tilsat jod.

------------------------------------


Økologisk hybenkerneolie

Hybenkerneolie kan bruges af alle og er en af de mest alsidige vegetabilske olier vi har. Hybenkerneolie har et hav af værdifulde egenskaber – særligt er den kendt for sin regenererende og opstrammende anti-age effekt.

Fordelene ved at bruge hybenkerneolie (rosehip oil) er talrige. Olien har gennem årene vist sig at have en masse forskelligartede egenskaber, som vi og vores hud kan nyde godt af.


Hybenkerneolie kan bl.a.:

  • Hjælpe til at bibeholde glød, stramhed og elasticitet i huden.
  • Er rig på A-vitamin, som medvirker til at udglatte fine linjer.
  • Potent kilde til C-vitamin, som bidrager til at booste kollagenproduktionen i huden, som er med til at opretholde hudens struktur og spændstighed.
  • Mindske ar.
  • Forebygge og nedtone strækmærker.
  • Hybenkerneolie er rig på antioxidanter.
  • Tilføre huden en varm, gylden glød.